Dresscode: black tie

Om de exclusieve sfeer van de Eindhovensche Heerenzitting extra te benadrukken is het dragen van een smoking voor alle gasten verplicht.

Entreekaarten

De unieke ‘entreestrikken’ om De Effenaar binnen te komen worden u door het bestuur tijdens het ontbijt op zondag 5 februari 2023 overhandigd. U hoeft dus geen eigen strik mee te nemen naar het ontbijt!
Aan de ingang van De Effenaar zal een strikte kaartcontrole plaatsvinden, geen entreestrik om is geen toegang. Minimale leeftijd 21 jaar.

Discretie

De stichting Eindhovensche Heerenzitting wil haar gasten op 5 februari een ongedwongen dag vol topamusement en leuke contacten bieden. Dit is alleen mogelijk als de discretie gewaarborgd is. De Stichting zal daarom geen publiciteit zoeken, noch gehoor geven aan verzoeken van de pers om dit evenement bij te wonen. Het is niet toegestaan foto’s of video-opnamen te maken. Deze afspraak is in de contracten van een aantal artiesten opgenomen en wij vragen u deze wens te respecteren . Uitsluitend een “huisfotograaf” van de stichting is het toegestaan opnames te maken.

Parkeren en vervoer

Indien u met de auto naar de Eindhovensche Heerenzitting komt, is er voldoende parkeergelegenheid in parkeergarage de Heuvel Galerie. Vanaf deze garage zijn alle restaurants gemakkelijk te bereiken.
De Effenaar adres: Dommelstraat 2, 5611CK, Eindhoven

 

U kunt ook door een BOB-chauffeur veilig en vertrouwd in uw eigen auto naar huis gebracht worden. Om te reserveren heeft u twee opties: Wijrijden of Euro BOB.

Bestuur Stichting Eindhovensche Heerenzitting

Piet Goevaers
Pascal van Stiphout
Stephan Ament
Lilly-Anne Camp

 

Stichting Eindhovensche Heerenzitting
Postbus 36
5680 AA BEST
info@eindhovenscheheerenzitting.nl